Cecilie Baastlund, Terapeut

Jeg er født i 1996. Jeg bor sammen med min mand og søn i Vordingborg, hvor jeg også er fra.

Gennem hele mit arbejdsliv har jeg arbejdet med børn og familier. Både indenfor almen- og specialområdet.

Til dagligt arbejder jeg som familieterapeut. Jeg arbejder traumeforløsende og Theraplay inspireret.

Jeg har taget Theraplay uddannelsen hos Theraplay Danmark og er i gang med en efterfølgende 4-årig certificeringsproces. Gennem denne certificering får jeg tæt supervision af psykolog Marie Olsen-Kludt fra Theraplay Danmark og er hele tiden i proces med at blive endnu skarpere på at læse og forstå børn, deres traumer og indre tilstande.

Jeg er uddannet familieterapeut hos KerneDynamisk Praksis i Vordingborg og er yderligere godt i gang med en 4-årig neuroaffektiv psykoterapeutuddannelse – også hos KerneDynamisk Praksis.

Jeg er optaget af det relationelle resonansfelt, der opstår mellem mennesker og især af at forstå hvad der sker i dette felt, når resonansen ikke svinger som den skal.

Udvikling sker i kontakt, og jeg ved, at jeg gennem affektiv afstemning, nu-øjeblikke og følelsesmæssig spejling kan støtte til facilitering af traumeforløsning og genafstemning. Derved kan opnås reetablering af relationelle forbindelser.

Jeg tilbyder både theraplay-forløb og traumeterapi til børn og unge i de dejlige rammer i Videnshuset i Vordingborg.

Hvis du er interesseret i at vide mere, så kontakt mig på tlf. 22234459 eller på mail Cillebl@hotmail.com og læs mere på min virksomheds hjemmeside, der hedder Balancerlivet.dk