Uddannelser >    KD-Psykoterapeut >

Uddannelse til KD Psykoterapeut

KerneDynamisk Praksis tilbyder en 4-årig neuroaffektiv psykoterapeutuddannelse i vores fantastiske rammer i Vordingborg centrum.

Uddannelsen er teoretisk funderet i Den neuroaffektive udviklingspsykologi. Det vil sige forståelsen af den treenige hjernes funktioner og opbygning og de sammenhænge der er både neurologisk og biokemisk i vores krop.

Vores faglige overbevisning er, at tilstande både kropslige og mentale ikke er absolutter, og at mennesket ikke er skabt til at bære på traumer, angsttilstande, somatiske udfordringer o. lign. Mennesket er skabt til at kunne opløse og slippe disse tilstande og komme hele videre. Vi lærer de studerende, hvordan traumer og frosne tilstande kan heles og derved skabe bedre livskvalitet i modsætning til at skulle lære at leve med dem.

Efteruddannelse til KD Psykoterapeut integrerer alle aspekter af den Neuroaffektive udviklingspsykologi, og forbinder dem i en kognitiv -, kropslig – og sansemæssig forståelsesramme.

Tilmeld dig INFOMØDE

I menuen kan du finde detaljeret information om indhold, optagelseskriterier, studiebeskrivelse, pris, datoer og meget andet praktisk info. Der er online formular for tilmeldning til INFOMØDER samt online ANSØGNING om optagelse. Gå på opdagelse og kontakt os, hvis du har spørgsmål til vores KD Psykoterapeut uddannelse.

Vores neuroaffektive psykoterapeutuddannelse er certificeret af Dansk Psykoterapeut Forening.