Uddannelser >    Mental Førstehjælper >

Mental Førstehjælper

Mental Sundhed er lig med Trivsel. KerneDynamisk Praksis tilbyder praktiske værktøjer, der kan forøge trivslen hos mennesker både privat og på arbejde. Hertil anvendes en effektiv metode til at forebygge, reducere og fjerne grundlaget for at opleve følelsesmæssige overreaktioner som angst, utryghed, vrede, afmagt og andre følelser der indgår i stress-relaterede adfærdsmønstre. Der arbejdes med at mærke og opløse det fysiske ubehag, som opleves i kroppen under følelsesmæssige overreaktioner. Herved kan afsluttes gamle oplevelser som kroppen husker og bærer rundt på.

Mental Førstehjælp er en light udgave af teknikker til brug typisk til forebyggelse af stress for medarbejdere i virksomheder, på skoler og uddannelsesinstitutioner. Medarbejdere uddannes til at kunne forebygge stress og øge trivsel gennem enkle øvelser, der praktiseres overfor kolleger.

Hertil anvendes også en gratis APP med 2 guidede øvelser der hedder SLIP og MÆRK. App’en hedder ”Mental Førstehjælp” og er udviklet til iOS og Android enheder, og den kan afvikles i både dansk og engelsk version.

Vi tilbyder kurser for virksomheder, der har interne medarbejdere der arbejder med forebyggelse af stress og bedre trivsel.

Hvis du vil vide mere om de konkrete uddannelsestilbud, så kontakt KDpraksis.